Volem fer-te la vida més fàcil

Coneix els nostres catàlegs especials

El nostre equip treballa per portar-te el millor que tenim resumit als nostres catàlegs. No només tenim el catàleg mensual, sinó també especials o temàtics que t’ajudaran en el teu dia a dia.

 

Cada mes, et portem el millor dels nostres productes per a què puguis sorprendre i triomfar a la teva cuina. Sabem que la clau de l’èxit a la teva empresa de restauració és la qualitat als teus plats, per això, cada mes donem el millor que tenim per a aconseguir-te la màxima qualitat a preus imbatibles.

 

A més, per a què no hagis d’estar investigant, te’ls resumim tots al nostre catàleg mensual, on t’exposem mes a mes tots els nostres productes indispensables per a què aconsegueixis triomfar.

 

Aquest mes d’agost, per exemple, t’hem ofert el millor del nostre mar, perquè sabem que a l’estiu, els menús ens demanen receptes lleugeres i fresques. I quina millor forma d’aconseguir-ho que amb salpicones de marisc, carpaccios de pop o calamars a l’andalusa. Però no només ens hem centrat en el mar, ja que la terra també ens dóna productes d’extrema qualitat, com la vedella Angus d’Uruguai, tractada amb amor per a assegurar la màxima melositat a cada queixalada. I, com que no podíem tancar un catàleg perfecte sense tenir en compte els postres, aquest mes hem destacat l’assortiment de pastissos individuals, els gelats i les pastes per als més llaminers.

 

Però la nostra forma d’ajudar-te a què tinguis el millor a la teva cuina no acaba amb els nostres catàlegs mensuals. El nostre equip compila regularment el millor d’algunes de les nostres categories de productes per oferir-te el millor. Perquè sabem que, gràcies als nostres especials, la teva creativitat té encara menys fronteres.

 

El nostre últim catàleg especial es va centrar en el pa. Aquest indispensable a totes les taules espanyoles. Comptem amb un ampli assortiment per a què puguis escollir aquell que més s’adequa a cada una de les teves receptes. I què explicar-te de les pastes dolces: masses fullades, masses daneses, integrals, amb xocolata... ho tenim tot.

 

Un altre dels nostres catàlegs preferits va ser el de formatges. Un especial on no només t’explicàvem les característiques de cada un dels nostres formatges, sinó que també mencionàvem la seva procedència i la quantitat que teníem en oferta, per a què poguessis fer-te la teva pròpia taula de formatges.

 

El nostre empeny és assegurar-nos que triomfes a la cuina amb els millors productes. Per això, treballem amb perseverança per oferir-te el millor que tenim. Tenim tot el que necessites, i sempre t’ho expliquem als nostres catàlegs. Pots consultar tots els nostres catàlegs aquí.

 

I, recorda, ara els tens tots a un sol clic a la nostra aplicació mòbil. Descarrega-te-la i fes les teves comandes de forma ràpida i còmode.

Llistat de notíces