Ja arriba l’estiu!

Nou catàleg de juny ja disponible: amb especial barbacoa, els millors talls de la tonyina i selecció de postres de xocolata

S’apropa l’estiu i amb ell l’arribada d’una de les més èpoques amb més activitat pel sector de l’hostaleria. Està el teu restaurant preparat? Seguint amb el nostre leitmotiv, volem ajudar-te posant-te les coses ben fàcils, en aquest moment concret de l’any i també durant la resta de mesos; seguim fent feliços als xefs amb la nostra àmplia selecció de productes de primera qualitat, amb les millors ofertes i amb el nostre tracte proper i personalitzat.

 

I amb què engeguem aquest mes de juny? Doncs amb el nostre catàleg de productes mensual, dins les pàgines del qual trobareu la tonyina, un dels peixos més apreciats en la gastronomia, en totes les seves versions; una selecció exclusiva de talls de la tonyina amb ventresca, llom de tonyina d’aleta groga, tonyina natural descongelada, peça per fer sashimi, filet de tonyina...

 

I no us allunyeu massa de la secció amb sabor de mar. Destaquem també els productes musclos Delta de l’Ebre i ostres Delta de l’Ebre, productes de proximitat, més frescos que mai. Totalment nets i sense gas inert; pelets tallats i no arrencats, per evitar minvaments de la qualitat del productes; recuperats en aigua de mar després de tallar-los perquè es mantinguin vius i de producció pròpia. Suma’ls aquest mes a la teva comanda!

 

Carnívors, també tenim coses per a vosaltres, com l’especial barbacoa amb una selecció de les millors peces: burguers de vedella, xai nacional, butifarra... Així que toca cantar-la i menjar-la aquest mes! I també la millor carn fresca, amb el pollastre groc halal fresc destacant: en format pit filatejat, bistec sense pell, cuixes, etc. I per aquells que vulguin comoditats, carpaccio de buey! Et donem totes les claus perquè puguis oferir un plat de 10 sense complicar-te, amb totes les comoditats: tot pensat i preparat per facilitar-te les coses.

 

Tanquem el repàs al catàleg amb bones notícies pels més golosos. Aquest mes no et perdis els gelats i sorbets especials per menús i tampoc les postres pensades pels més xocolaters: pastís Satcher, banda de pastís de l’àvia, fondant de xocolata, pastís mort per xocolata... Us fondreu de plaer!

 

Per últim, però no per això menys important... Les coques de Sant Joan! Perquè s’apropa la revetlla i volem que estigueu preparats, encarregueu ja les vostres coques dolces. Atenció 24h!