Le Carpa’Cheud, mandonguilles, pata de pop en el seu suc i pastís de làmines de poma

Aquestes i altres de les moltes novetats que us oferim a Friolisa Pomona Iberia

Making happy chefs és el nostre lema i ens aferrem a ell amb totes les nostres forces, doncs a Friolisa Pomona Iberia volem continuar posant-vos les coses molt fàcils a tots aquells professionals que treballeu en l’àmbit de la hostaleria i especialment a aquells que agafeu les regnes de la cuina.

 

És per això que sumem de manera continuada al nostre catàleg noves referències i productes els quals us ajudaran a potenciar la vostra creativitat com a xefs i també a agilitzar la vostra feina diària, de la mà de propostes de V gamma molt fàcils de preparar i també dels millors ingredients, aquells que us permetran brillar amb llum pròpia en l’àmbit culinari.

 

Però sense més preàmbuls, què us oferim de nou aquest mes? No us podeu perdre la pota de pop cuita en el seu suc, més saborosa, tendra i amb una textura única gràcies a què s’ha cuinat al buit. Es tracta d’un producte 100% natural que es prepara en un vist i no vist.

 

També per anar ràpids a la cuina i conquerir el paladar dels clients, el pastís de làmines de poma. Sabies que els trossos de fruita es col·loquen de manera manual per respectar el caràcter tradicional de la recepta? I parlant de pomes i com a curiositat gastronòmica: el famós “fruit prohibit” de la Bíblia mai va ser una pom! Es tracta d’una confusió sorgida arrel d’un error de traducció... ho sabies?

 

Seguim amb les curiositats gastronòmiques i amb les novetats, aquest cop amb les mandonguilles. El terme “albóndigas” (en català, mandonguilles) prové de l’àrab hispànic “al-bunduqa” o del clàssic “bunduqah” i fa referència a la pilota de carn mesclada amb ou i altres espècies i després fregida en oli. Tot i que està present a moltes gastronomies, la mandonguilla és un clàssic de la nostra. Amb tomàquet, a la jardinera, amb espaguetis bolonyesa, amb sípia... Com prepares tu les mandonguilles? Et portem un nou format amb carn prèmium perquè li donis el teu toc especial.

 

I tanquem el repàs a les novetats amb el milfulles de carpaccio de bou, also known as “le carpa-cheud” pels amigs de Jean Routhiau. Un producte de V gamma amb el qual triomfaràs al teu restaurant, ja que s’ha conceptualitzat de tal manera que pots inserir entre làmina i làmina aquells ingredients de temporada o ingredients més exòtics; el resultat, propostes culinàries úniques. Amb formatges, vegetals, fruites... què hi afegiries entre capes?