March, sweet March

Nou catàleg replet de propostes dolces per a hostaleria, i de moltes més!

No era “home, sweet home”? Què en té Març de dolç? Doncs no t’ho sabem dir, però la veritat és que el fulletó d’aquest mes arriba carregat de propostes dolces, ençà aquest bateig. Parlem de propostes que faran les delícies d’aquells més golosos; nous productes amb els quals ampliem la nostra oferta per tal que pugueu oferir als clients dels vostres restaurants postres d’aquelles que hom recorda sempre, d’aquelles que aconsegueixen molts likes a Instagram i d’aquelles que fan caure llàgrimes de pur plaer i felicitat.

 

Comencem el repàs més dolc amb un clàssic italià que no ens ha importat adoptar aquí a casa nostra, doncs ho té tot: cafè, xocolata, formatge... Sí! Parlem del Tiramisú, unes postres excepcionals, ara preparades per servir de manera ràpida, fàcil i còmoda. Un pastís format per dues capes de galetes de Saboya sucades en licor cafè i farcit de crema mascarpone amb cacau espolsat. Nou a Friolisa, que no falti a la teva carta!

 

Continuem passejant el nostre carret dels dolços, aquest cop amb uns profiterols molt especials: estan farcits de nata i recoberts de xocolata amb llet i cruixent d’avellanes. Una delícia! Especialment pensats pels bufet, per propostes de postres mini porcions o per acompanyar el cafè. El millor és que només cal descongelar-los, res més. T’ho posem molt fàcil!

 

En l’apartat de brioixeria trobareu mols productes, però aquest mes volem destacar la nova trena de poma al forn, la fem per encàrrec! Amb un preu d’allò més ajustat, farà les delícies d’aquells que esmorzen i berenen al vostre local. Sense oblidar-nos, però, dels croissants de cacau, de la brioixeria Instant i del nostre ampli ventall de panets.

 

I vet aquí el trio guanyador: el pastís de pastanaga, el pastís red velvet i el cheesecake amb dulce de leche i nous. Sí, això que et cau és baba; y sí, es normal que provoquin aquest efecte. Suma’ls a la teva comanda! Juntament amb la tarta de whisky i mango o el semifred chisfruit de formatge i nadius.

 

I perquè no només de postres podem alimentar-nos, altres novetats destacables del catàleg de març són els fingers de pollastre d’elaboració artesanal (100% pit de pollastre natural sense injectar, marinades i empanades amb flocs de blat de moro i de tall manual i no mecànic); les broquetes de pollastre, porc i gall d’indi adobades o amb salsa bbq; les broquetes de peix del nostre apartat “Aperitius”, amb llagostins arrebossats amb algues, curri, etc. i la sípia del Marroc, de gran sabor i textura tendra.

 

Per acabar, a l’apartat “Ingredients” destaquem el formatge cheddar fos per untar i un especial “oda a la patata” amb diferents propostes d’aquest versàtil clàssic i les millors salses per acompanyar-les.