Any nou, catàleg nou: rebaixes d’hivern!

A Geland ens mengem la pujada de gener

Gener és un mes d’inicis, de nous propòsits, d’intencions renovades. També és un mes, però, d’estrènyer-se el cinturó. I ho diem econòmicament parlant, ja que el Nadal ens deixa la panxa ben plena, això sí, però la butxaca ben buida. I què fem a Geland amb la Pujada de gener? Doncs ens la berenem! O ens la mengem. O ens la sopem.

 

El cas és que, seguint amb el nostre propòsit de posar-vos les coses fàcils, encetem el mes de gener amb un catàleg farcit no només de les millors propostes, sinó que a més estan al millor preu! I és que una de les coses bones del gener... són les rebaixes!

 

A l’apartat de Peixos, per exemple, trobareu productes com el filet de bacallà, a un súper preu aquest mes, la truita arcoiris, les sardines o les rodelles de mussola. Pensant ara en els carnívors, el secret de porc, la cua de bou porcionada, el xurrasco de vedella o les millor peces del porc; apartat especial mereix, però, el nostre bacon fumat artesà, t’explicarem totes les bondats que ofereix pròximament!

 

Pel que fa als entrants, us tornem a oferir a un preu irrepetible l’assortiment més ampli de canelons, les millors salses o altres clàssics com la nostra súper truita de patates i xoriço o les bombes de patata farcides de carn mixta. Si parlem de guarnicions, parlem de mongetes verdes o de patates surf, dos productes que arriben de la mà aquest mes amb d’una súper promoció.

 

Per tancar amb bon gust de boca, ja en l’apartat dedicat als més llaminers, centenars de propostes en brioixeria o postres per a hostaleria, entre les quals destaquen els croissants B-ready o les tartes porcionades, de molts sabors diferents.

 

No t’ho pots perdre! Troba el catàleg especial “Rebaixes d’Hivern” al nostre web.