Aquesta tarda ens fiquem la jaqueteta de xefs!

Jornada de team building amb els nous companys de Cadaico

Tot i que a Geland som especialistes en fer feliços als nostres xefs, oferint-los el millor producte per posar-los les coses fàcils a la cuina, aquesta tarda serem nosaltres els que vestirem la jaqueteta de xef, ens col·locarem el tubular al cap i ens farem amb el control dels fogons.

 

El motiu d’aquesta petita intrusió laboral? El d’estrènyer llaços amb els nostres companys de la empresa Cadaico, durant una jornada de team building impulsada amb l’objectiu de presentar als equips de Friolisa i de Cadaico, ara unides sota l’ala del Grupo Pomona, tal i com us explicàvem fa uns mesos.

 

Amb 10.500 col·laboradors i una facturació que va superar els 3.600 milions d’euros en 2016, Grupo Pomona iniciava una nova etapa el passat mes de desembre en adquirir Friolisa S.A. Líder a França en la distribució de productes alimentaris i no alimentaris per a professionals del ram de la restauració, Grupo Pomona ampliava així el seu desenvolupament a España després d’haver adquirit l’any 2014 l’empresa barcelonina Cadaico Catalunya S.L.

 

Així, avui ens toca explotar al màxim la nostra vena cuinera. I quines ganes en tenim! La trobada tindrà lloc a partir de les 17.30h a l’espai Roc35 de Barcelona, una vella fàbrica de farines ubicada a l’emblemàtic barri barcelonès de Poblenou i reconvertida en un espai versàtil on s’organitzen, entre d’altres esdeveniments, tallers gastronòmics.

 

Us anirem donant més detalls de la cita a través de les nostres xarxes socials i també us mostrarem el resultat de les nostres creacions; hi treballarem de valent, ja que després ens tocarà menjar-nos el resultat... Literalment, doncs serà el nostre sopar!