Are you ready? Una deliciosa explosió de cacau o de crema o t’espera

Descobreix els nostres croissants b-ready, de la gamma Instant de brioixeria per a hostaleria Instant

Es diu que el tercer dilluns del mes de gener és el dia més trist de l’any, que tot gira en contra i fa que el nostre ànim estigui més de capa caiguda que mai. Es fa servir fins i tot un nom que bateja aquest sopor, el cada vegada més conegut com “blue Monday”. A Geland, en canvi, ens preguntem: blue Monday amb els nostres croissants b-ready, farcits de deliciosa crema o d’exquisida xocolata? Nah! Impossible!

 

Perquè pels nostres clients volem el millor i busquem el millor i pensem que els vostres, també s’ho mereixen! Una autèntica explosió de cacau o de crema els hi espera amb els croissants b-ready de la gamma de brioixeria Instant, la qual sorprèn a tots per la seva elevadíssima qualitat.

 

Et posem les coses fàcils, com sempre. Veuràs: amb només descongerlar-los 30 minuts, podràs oferir una safata plena d’aquests dolços i tendres croissants. Fàci i deliciós!

 

La qualitat que més es valora d’ells és l’exquisit farcit, una explosió de sabor en cada mossegada. I és que el farcit sempre es manté líquid i apetitós, doncs s’incorpora després de la cocció del croissant, aportant un increïble resultat que es tradueix en cremositat i dolçor a la massa.

 

La teva gamma fonamental, la que no pot faltar mai en el teu assortiment. Aprofita i descobreix aquesta novetat Geland. Aquest mes, a més, en oferta!