Comfort food: els plats que ens fan sentir bé

El nou catàleg de Geland, dedicat a la reconfortant cuina de cullera

Diu la saviesa popular que el temps tot ho cura, però a Geland som més de pensar que res és millor remei per espantar els dimonis que un bon plat de menjar calent. Ens regeix la filosofia del “comfort food”, un corrent cada cop més arrelat dins l’univers dels “foodies” el qual és molt més que un hashtag modern que fem servir per publicar a l’Instagram.

 

Perquè hi ha plats que estan fets per a l’estomac però també per al ànima. Parlem d’aquests plats que curen, aquests que ens tronen a connectar amb els plaers més bàsics i ens fan venir records de la nostra infància, de moments memorables a la nostra vida o de persones concretes. La sopa que ens evoca al que ens donava la mama per curar-nos un refredat; l’estofat que ens recorda a la cuina de l’àvia; els cargols a la llauna que sempre menjava el pare... Tot aquest cúmul de sensacions, aquest halo de benestar que pot provocar un simple plat de menjar calent és el que molts defineixen com “comfort food”, o cuina reconfortant, un terme que, per molt nou que sembli, data de principis dels anys 70.

 

I tot i que hi ha molts plats que podrien encaixar dins d’aquest marc de menjar que reconforta, si ha alguns plats que ho fan per excel·lència, aquest són els plats de cullera. Els de fer xup-xup. Els de tota la vida. Parlem dels guisats que tan bé ens fan sentir, sobretot ara amb l’arribada del fred.

 

És per això que a Geland hem volgut rendir homenatge a aquests plats de cullera i a tot el que representen, d’ençà que siguin els protagonistes del nostre nou catàleg del mes. Encara no has vist el que et depara el mes de novembre a tu i als teus clients? Fes una ullada i no et perdis la millor selecció de productes i les nostres promocions!