Del mar a la taula

Nou catàleg d’abril, ja disponible!

Llobarro, lluç astral, daurada, rap, congrio de roca, filet de corbina (novetat!), solla, calamar patagònic, gall, llenguado, calamar nacional, llagostins australs, ventresca de tonyina, gambes, sípia mini (novetat!), turbot, musclos i cloïsses gallegues…

 

Amb una autèntica oda al millor peix congelat, peix fresc i marisc. Així és com retem homenatge a Geland al mes d’abril. Nou catàleg, ja disponible! Has fet ja un cop d’ull?

 

Trobaràs ofertes i promocions i també una selecció de productes destacats. I tot i que “del mar a la taula” és el lema que ens regeix aquest mes, essent els productes del mar els protagonistes, també tenim importants secundaris: carns com el magret d’ànec, el filet de porc al buit o el carpaccio de bou; entrants com el caneló fred de xai i mostassa (novetat!), les mini croquetes de calamarsets en la seva tinta o els caramels de pasta de blat farcits de foie i pera; o les postres, tals com el cruixent de xocolata amb macaron, el braç de nata porcionat o els flams de formatge, ou o cafè.