El millor peix fresc, protagonista del catàleg de setembre

Orada, llobarro, cua de rap o llagostins salvatges, algunes de les opcions al millor preu

Setembre és sinònim tant d’inicis, de nous projectes, com de tornar a la rutina, de començar de nou. Sigui com sigui com se’t plantegi aquest mes, hostaler/a, a Geland hem pensat que una bona forma d’encarar-ho és fent-ho amb la millor selecció de peix fresc.

 

Perquè tot i que som especialistes en servir producte congelat per al ram de l’hostaleria i la restauració, en els últims anys també hem incorporat al nostre catàleg de productes el peix fresc -i de manera més recent, a més, la carn fresca-.

 

Perquè el peix fresc si és fresc, fresc de veritat, és sens dubte molt més saborós que qualsevol  altra peça. Els ulls llampants i una mica transparents, la pell brillant i ferma i una suau olor a mar són, per cert, algunes de les pistes que enes indiquen que ens trobem davant d’un peix fresc.

 

I què podem oferir-te aquest mes? Doncs una selecció de productes com la orada, el llobarro, la cua de rap o el llagostí salvatge... al millor preu! I tot fresc, fresquíssim.

 

Descobreix-ho al nostre catàleg d’aquest mes i fes una ullada alhora a altres ofertes i productes destacats, tals com el secret de porc, el llom boví Faux Filet o el rodó de gall d’indi. Tot a un preu irrepetible.

 

I no et quedis sense les millors opcions per als teus menús diaris: filet de pit de pollastre o bistec de vedella arrebossats; lasanyes vegetals o musaka grega i fins i tot burgers vegetals per aquells que busquen alternatives a la proteïna animal.

 

Per tancar el catàleg, especial selecció de productes d’ambient, guarnicions i formatges que no poden faltar a la nevera del teu restaurant i també postres amb els quals sorprendre als comensals, sempre de la millor qualitat.

 

No t’ho pensis més i fes una ullada al catàleg de setembre de Geland! Continuem fent-vos feliços #makinghappychefs.