Elaborats de cuina artesanal

Productes tractats amb cura i elaborats de manera tradicional amb les màximes garanties de seguretat i qualitat

El mantra Making Happy Chefs és allò que ens impulsa a la recerca constant d’un millor servei i d’un producte diferencial que faciliti i millori la tasca diària de cuiners, xefs, encarregats de compres i altres professionals de l’àmbit de la restauració.

 

Sabem que el seu temps és or, per això hem desenvolupat una gamma de productes treballats de forma casi artesanal per enriquir les seves cartes i propostes gastronòmiques. Parlem d’un catàleg especial d’ELABORATS DE CUINA, preparats al nostre propi obrador amb cura i sempre amb les màximes garanties de seguretat i qualitat.

 

Estan pensats per facilitar el dia a dia de les cuines professionals i de tots aquells que hi treballen; elaborats a la nostra sala blanca i cuina pròpia, els nostres clients poden sol·licitar una comanda per rebre aquests productes en unes poques hores. Acabats de cuinar, així són. Perquè l’única cosa que hàgiu de fer és donar-li el vostre toc de distinció i gràcia abans de servir-los.

 

Des de les nostres instal·lacions a MERCABARNA servim a tots els nostres clients, cobrint demogràficament un 85% de Catalunya. “La sala d’elaboració d’especialitats neix amb la idea de donar solucions de cuina al canal HORECA”, afirma Joaquim Roca, Director Gerent.

 

Com són els elaborats de cuina artesanal?

 

Treballem amb matèria prima estàndard, pollastre broiler i matèria prima més noble, pintada, pularda o pollastre de pagès; tot i que generalment elaborem productes procedents d’aus, també podem manipular altres carns.

 

La idea bàsica és posar en mans del client un producte final en què la seva manipulació, abans de començar la cocció, sigui mínima. Desossar, farcir, emmallar, etc. són passos que disparen els costos en un producte tan bàsic com és el pollastre; d’aquesta forma, aconseguim dotar d’un valor afegit, a través d’un preu equilibrat, a aquesta matèria prima.

 

La majoria de referències creades són productes de ració individual, fet que ajuda a què només s’utilitzin les unitats que es necessiten; són productes que encaixen perfectament en els menús diaris de preu ajustat i també en alguns menús de grups. La idea està clara: els hi volem posar les coses fàcils als nostres xefs.

 

El catàleg es pot visualitzar al nostre web o bé a través d’aquest enllaç.