Fulletó de MAIG amb sabor de mar

Especial bacallà, mariscos i peix plans, entre d’altres, al nostre catàleg mensual

Els amants del peix i del marisc estan d’enhorabona, aquest mes el nostre catàleg ve carregat de productes al millor preu arribats de la mar: bacallà, mariscos, especial peixos plans... No te’l pots perdre!

 

Destaca el bacallà d’Islàndia “Gran Goliat”, un peix que es presenta en porcions al punt de sal, ultracongelat en armari de plaques i elaborat sobre matèria prima fresca. Totes les porcions provenen de la part més valorada del filet de bacallà -del llom o del morro-, tenen la mateixa mida -per facilitar la feina als xefs- i venen envasades IWP i amb absència de “glaseo”. Quantitat i presencia perfecta per línies d’alta cuina, sense minvaments ni restos, d’alta qualitat, laminat perfecte i sabor inigualable.

 

En l’apartat de mariscos trobem diverses propostes, entre les quals destaca el llamàntol congelat viu, les cigales prèmium o la gamba vermella a un súper preu aquest mes. Tampoc oblideu fer una ullada a l’especial peixos plans que hem preparat, amb llenguados, rèmol o peluda pelada, tots productes 100% natural sense additius i peixos molt valorats.

 

Els carnívors també trobaran productes interessants aquest mes al catàleg, com el bistec de pollastre, el qual prové de cuixes de qualitat extra. Sense pell, sense ossos, sense nervis i només amb una mica de greix intramuscular, el qual es fon durant la cocció incrementant el sabor. De textura agradable, és perfecte per realitzar plats de menú, entrepans, per empanar, o per fer saltejats o “fajitas”.

 

I no us perdeu les seccions especials “talls de porc ibèric” i “talls de vedella”; carn de la més alta qualitat amb la qual conquistar els paladars més exigents: filet, presa, pluma, secret, entrecot, carrillades de vedella confitades o hamburguesa d’Angus de Las Piedras són alguns dels productes que trobareu.

 

Tanquem el repàs al catàleg de la mà de la V gama, amb carpaccios molts fàcils de tenir enllestits per facilitar-vos la feina a la cuina i també per ajudar-vos a contentar els vosters clients: carpaccios de gambes, de pop, de salmó, de tonyina, etc. i les vinagretes que millor mariden amb ells. No us els perdeu!

 

I com s’apropa la calor, i això ja es nota, comencem a oferir-vos productes propis de la temporada estival, com el gaspatxo o el “salmorejo”. I no ens oblidem dels gelats! En formats especialment pensats per oferir-los als menús.