Happy Burguer’s Day!

Celebrem el Dia Internacional de l’Hamburguesa amb els millors ingredients per crear la dels teus somnis

Molts es disputen l’honor d’haver estat els primers en concebre aquesta meravella feta menjar que suposa l’hamburguesa, però la veritat és que, a aquestes alçades, el seu origen poc importa. L’hamburguesa s’ha convertit en una gastronomia en sí mateixa, en un símbol de la vida moderna el qual abraça tot tipus de cultures, països, sabors i formes de gaudir-la.

 

Nosaltres pensem que la clau per tenir una hamburguesa de 10 és posar-li molt cariño a l’hora d’elaborar-la. Bé, això i apostar sempre pels millors ingredients. I aquí és quan entrem nosaltres!

 

Comencem, amb permís dels vegetarians, per la carn: el més tradicional és fer servir vedella, tot i que últimament també s’han popularitzat aquelles que estan fetes d’altres carns: pollastre, ànec i fins i to cua de bou. Si cal escollir una carn, però, nosaltres et recomanem les hamburgueses d’Angus de Las Piedras (Uruguai), les quals destaquen mundialment pel seu increïble sabor i qualitat. Clar que, actualment, i donat el increment de l’ús d’ingredients d’origen no animal en la gastronomia, són interessants també altres opcions com les burguers vegetarianes, fetes de verdures i/o de cereals.

 

El pa també juga un paper molt important en aquest terreny. El brioix, lleugerament dolç i amb llavors de sèsam, és l’opció més segura. Pels que vulguin sortir de la zona de confort, però, tenim un munt de varietats de pa: mollete, chapata, rústic, pa negre... Sense posar límits a la imaginació!

 

I si amb el pa es multipliquen les opcions, no diguem ja amb els complements. A l’enciam+tomàquet+ceba+cogombrets els hi podem sumar qualsevol tipus de formatge - tot i que el chedar guanya sempre- una mica de bacó, un ou ferrat... I el millor del millor: la salsa. Ketchup, mostassa, maionesa, allioli, barbacoa, guacamole, curry... Amb quina et quedes?

 

No hi ha una sola hamburguesa perfecta, doncs en la varietat està el gust, això ho tenim molt clar. Com també tenim claríssim que la millor opció per trobar tot allò que necessites per confeccionar-la és Geland: la qualitat dels nostres productes és la garantia.