La gamba ‘easy peel’: tot són avantatges!

Del vaixell a la cuina, sense cap ni impureses

A Geland tenim un lema que és al mateix cop el nostre principal propòsit: posar-els-hi les coses fàcils a la cuina als professionals dedicats a l’àmbit de la restauració, making happy chefs! I per aconseguir-ho no només aportem el millor productes que trobem per a ells, i al millor preu, també els hi oferim solucions que els ajuden a estalviar temps en el seu dia a dia. Per a mostra d’això, un botó. O més bé, una gamba! Però no una gamba qualsevol; la gamba easy peel.

 

Distribuïda en exclusiva per Geland, es tracta d’un producte tractat amb cura y manyaga des del minut 1. I és que els processos d’elaboració del marisc cada cop són més perfectes en alta mar. La raó? Facilitar la vida als cuiners un cop el producte arriba a terra ferma. Així, la gamba easy peel s’elabora a partir del llagostí número 2, congelat a bord. En què es diferencien de la resta de gambes? Doncs per començar, venen sense cap ni impureses.

 

Els manipuladors d’aquestes gambes, sovint obligats a treballar en condicions de navegació molt dures, s’encarreguen de treure-les-hi el cap, un procés amb el qual s’evita haver de recórrer a fer servir conservants o traces. També es desvenen en alta mar, netejant-se la part superior de l’animal, on es concentren totes les impureses; aquesta tècnica és laboriosa i precisa per tal que no es perdi la carn de l’animal, tot es fa sota un doll d’aigua.

 

Les gambes es presenten en caixes de dos quilos, el que permet una fàcil rotació a les cuines. A més, no ocupen casi espai i el seu envasat és de la màxima qualitat.

 

En definitiva, la solució perfecta per als cuiners que necessiten una amortització màxima del seu temps. T’ho posem fàcil i al millor preu, aprofita que aquest mes a més estan d’oferta!