Making Christmas Chefs

El catàleg que necessites aquestes festes: feliç cuina nadalenca!

Hi ha moltes raons que fan que el Nadal sigui una època especial; una època en què sembla que tot es viu amb més intensitat. La il·lusió de la mainada, la qual ens acaba contagiant també als més grans; la màgia que es respira als carrers, vestits amb les gales més enlluernadores o l’emoció de tornar a trobar-nos amb aquells que més ens estimem. Hi ha molt motius que expliquen el perquè molts esperem amb moltes ganes l’arribada d’aquestes dates.

 

Són dies en què ens reunim (família, amics, companys de feina) en torn a una taula per compartir la companyia dels uns i dels altres i també per gaudir, tot sigui dit, del plaer de la bona cuina. I aquí és quan entrem  nosaltres en l’equació, en la qual també vosaltres, xefs, esteu presents. Perquè el Nadal ens inspira i volem que també us inspiri a vosaltres.

 

Fidels a la nostra filosofia, Making Happy Chefs, hem treballat sense descans i amb il·lusió per crear un catàleg especial de cara a l’arribada de les festes. Una selecció de propostes amb les quals pretenem continuar posant-vos les coses fàcils a la cuina. Ja estàs pensant en quins menús oferir al teu restaurant aquest Nadal? Nadal, Cap d’any, sopars d’empresa... Són molts els esdeveniments que conjuminen oci i gastronomia els que tindran lloc al desembre, així que el millor és estar preparats.

 

Volem ajudar-te a que ho estiguis. I també proporcionar-te idees, donar-te ales, perquè puguis crear aquests plats amb els quals marcar la diferència aquestes festes. Al nostre catàleg de Nadal trobaràs una àmplia selecció d’entrants, carns, peixos, mariscos, productes de V Gamma, ànec, ingredients, postres i molt més perquè no et falti de res. El nostre regal de Nadal és poder oferir-te un ventall molt ampli de propostes i opcions perquè puguis gaudir creant; perquè la màgia del Nadal ja es palpa, però els que feu màgia, en moltes ocasions, sou vosaltres, xefs.

 

Bon Nadal i feliç cuina nadalenca!