Nou número de la revista gastronòmica ‘Cata’, ja disponible!

Entrevistes a grans xefs com Neus Rabionet (La Fageda) o Giulliana González (Restaurant discoteca Visual)

Té la responsabilitat de cuinar cada dia per a més de 120 persones, els treballadors d’una de les empreses més singulars i amb més història del nostre país: La Fageda. L’aposta pel producte de proximitat i per la introducció de fruites i verdures en els seus plats són alguns dels trets de la seva cuina; parlem de Neus Rabionet, la xef que protagonitza la portada de l’últim número de Cata, la nostra revista gastronòmica.

 

També conversem amb la cap de cuina del restaurant discoteca Visual, situat a l’antiga masia de Can Vernedes, a Santa Maria de Palautordera. Des dels 16 anys està immersa a les cuines i des de fa tres ho està amb un lloc de manament, al front d’un ambiciós projecte que dóna servei cada nit a més de 150 comensals. Ella és la Giulliana González, no us podeu perdre la seva entrevista!

 

A les pàgines de la revista trobareu a més un repàs a les últimes tendències del sector de la restauració i la gastronomia; destaquen aquest mes les begudes com el mojito, un imprescindible de les terrasses d’estiu, o el vermut, beguda que viu un nou momentum darrerament. Pel que fa al producte estrella del mes, ens quedem amb els musclos i les moltes maneres de cuinar-los, així com, pel que fa a la salut, abordem tot allò relacionat amb els greixos saludables.

 

Sabores del mundo ens apropem a Veneçuela i en Escriptores en su salsa coneixem millor a Francis Scott Fitzgerlad; també recorrem una ruta gastronòmica pels millors chiringuitos i ens parem una estona més àmplia a El Trull d’en Francesc, el qual no és un chiringuito però sí és el local que protagonitza el nostre Top Restaurantes aquest número; va obrir les seves portes ara fa més de 25 anys aprofitant els espais d’un antic molí d’oli a Boadella de l’Empordà i, amb una carta generosa en opcions i porcions, ha aconseguit incloure el restaurant en la prestigiosa Guia Michelin.

 

I a més, receptes made in Friolisa, notícies, agenda d’esdeveniments imprescindibles, Friolisa per dins... i molt més!