Per a gustos... sabors!

Els teus gelats i iogurts i les teves postres i melmelades La Fageda, de la ma de Geland!

Gelat de crema catalana, de cafè, de menta,d e torró o de vainilla; melmelada de maduixes, de tomàquet, de pera o de figues i iogurts de crema de xocolata, amb sucre o de llimona. Quin és el teu sabor preferit? Sigui el que sigui, el tenim a Geland de la ma de La Fageda, perquè aquest mes presentem el catàleg de iogurts i postres, gelats i melmelades de la marca, i ve carregat de sabor!

 

Perquè s’acostuma a dir allò de “per a gustos, colors” però nosaltres preferim dir “per a gustos, sabors”; els tenim tots! T’ho posem fàcil a l’hora de muntar els teus menús diaris i d’ampliar la secció de postres de la carta del teu restaurant.

 

Molt arrelada a Catalunya, la marca La Fageda és un projecte social ubicat a La Garrotxa (Girona) que té per missió millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones de col·lectius vulnerables. Amb una estructura empresarial potent que treballa per crear valor en l’organització i en la resta de la societat, La Fageda destaca sobretot per la qualitat i l’autenticitat de les seves nombroses referències.

 

Actualment elabora 21 varietats de iogurts i postres lactis, etiquetats íntegrament en català; són, de fet, el segon fabricant de iogurts a Catalunya i cap de les seves matèries primes inclou l’ús de gluten. De la mateixa forma, els seus postres destaquen per ser productes de primera qualitat, concebuts pels més golosos.

 

Pel que fa a les seves melmelades, aquestes estan elaborades amb fruites i verdures de primera qualitat per donar com a resultat 17 sabors diferents, perfectes per acompanyar plats tant dolços com salats. De la seva curta cocció s’obté una melmelada consistent i amb trossos, també sense gluten.

 

I què dir dels seus gelats! Elaborats amb llet fresca de les vaques de La Fageda i amb ingredients de qualitat (fruita fresca, fruits secs, vainilla de Bourbon i Thaití, xocolata de guanaja...) esdevenen unes postres a les qual ningú es pot resistir.