Salad is the new black

Especial amanides d'estiu amb els millors ingredients

 

Qui diu que les amanides no estan de moda? Tot i que a la sèrie de dibuixos preferida per molts ens cantaven allò de "no conquistas nada con una ensalada", la veritat és que quan s'apropa la temporada estival a tothom ens vénen de gust els plats lleugers i fresquets; i en aquest terreny, amics, les amanides sí que ens conquisten. A més, cada dia és més fàcil convertir allò que a priori sembla una trista amanida en una proposta culinària molt top. El secret? Afegir ingredients de qualitat i que aconsegueixin donar-li una volta al plat.

 

En aquest sentit, a Geland us ho volem posar molt fàcil perquè, conscients que s'apropa l'estiu, hem preparat una selecció dels millors ingredients per afegir-hi a una amanida. D'una banda trobem els acompanyaments més clàssics, però no per això menys efectius: olives farcides d'anxova, blat de moro dolç en gra, pastanaga ratllada, espàrrecs blancs, tonyina en oli de gira-sol, ou dur cuit i pelat, surimi, margallons al natural, etc.; d'altra, us proposem ingredients amb els quals donareu un toc diferent a un plat com aquest: encenalls de foie-gras d'oca, salmó fumat extra, daus o medallons de formatge de cabra, perles de mozzarella, oli balsàmic de mòdena, tires de pit de pollastre, etc.

 

Ja visualitzes les amanides que crearàs? Sorprèn els clients del teu restaurant amb propostes lleugeres però molt bones i conquista'ls tu també amb una bona amanida. Recorda també que al mes de juny tens el mezclum 4 varietats d'amanida al millor preu! I per tots aquells que no siguin "molt de verd", no hi ha problema, també tenim plats perfectes per sadollar la calor: salmorejo artesà, salpicó de marisc, gaspatxo casolà... serà per idees! Troba-les totes al nostre catàleg de productes de juny, no esperis més i fes ara la teva comanda!