Say cheese!

No podràs deixar de somriure en descobrir el nostre catàleg especial de formatges

Mozzarella fresca, burrata, formatge d’ovella curat manxec, camembert, parmesà, cabrales, roquefort, brie, mató de vaca, formatge fresc de Burgos, feta, havarti, gouda, grana padano... Una autèntica oda al formatge! Això és el que ens marquem aquesta setmana amb el llançament del nostre fulletó especial formatges, dedicat a un dels ingredients més apreciats en la gastronomia internacional.

 

Sabies que el formatge va descobrir-se per accident? S’atribueix a un desconegut nòmada qui, viatjant pel desert d’Orient Mitjà, va omplir les seves bosses de cuir amb llet; després de passar vàries hores al Sol, la llet va convertir-se en una massa blanca i sòlida. Llegenda o història, ho celebrem! Ens encanta el formatge!

 

Us oferim un amplíssim assortiment perquè pugueu elaborar qualsevol recepta i perquè mai falti la varietat preferida dels vostres clients a la carta del vostre restaurant. Distribuïm formatges de França, d’Itàlia, d’Alemanya, Suïssa, Holanda... I per descomptat, d’Espanya. I és que no ens limitem als formatges convencionals, anem més enllà incorporant al nostre catàleg productes especials i molt variats: formatges de pastes “veteadas” o blaves, pastes blanques, pastes dures, de vaca, d’ovella, de cabra, ratllats, frescos...

 

Crea plats especials i únics amb els nostres formatges; fes una ullada al catàleg. Com diu la dita “sin queso, no hay beso”, i nosaltres som molt de retre amor a la gastronomia.