Tonyina fresca, qualitat prèmium

Bluefin, Yellowfin i Patudo: varietats de la nostra tonyina fresca, preparada a les nostres sales i sota el segell Gurmalia

És un dels peixos més grans, més ràpids i més espectaculars del món i, a nivell gastronòmic, és també un dels més recomanats i consumits pel seu alt valor nutricional. Versàtil i present en plats de diverses gastronomies, la tonyina constitueix un d’aquells asos a la màniga que guarda cada xef; un ingredient “màgic” capaç de convertir qualsevol plat en un plat de 10.

 

Es poden preparar meravelles amb aquest deliciós peix, sempre i quan apostem fermament per la qualitat. Aquest tret és precisament un dels que més ens defineix: a Friolisa Pomona Iberia apliquem sempre un concepte molt bàsic: Màxima Qualitat Sempre. Es tracta d’una filosofia irrenunciable que es tradueix en el millor producte i, en el cas que ens ocupa, en el millor peix.

 

Quan es tracta de peix fresc comprem directament en origen i tractem amb els consignataris més potents del mercat, mantenint a més acords de fidelitat per protegir una regularitat que ens asseguri qualitat en qualsevol moment, així com traçabilitat i els millors preus. Ho fem amb la intenció que el nostre client tingui la certesa que sempre adquirirà el millor producte.

 

Controlem la producció de manera minuciosa a través del nostre Departament de Qualitat, el qual està subjecte a més a estrictes controls de qualitat externs. Preparem, a més, el peix fresc en la nostra pròpia sala, sota l’ala de la marca Gumalia, sinònim de qualitat. Destaquen, en relació a aquest producte, els envasos que fem servir: de poliestirè, més resistents, més higiènics, amb total estanquitat, amb total aïllament tèrmic i reutilitzable.

 

Aquesta setmana presentem un catàleg especial dedicat a la tonyina fresca, en el qual coneixem diferents varietats d’aquesta delícia: Bluefin (tonyina vermella), yellowfish (especial sashimi) i patudo. Feu una ullada!