Una nova APP per al teu móvil

A Geland sabem que el temps é sor, i que un segon perdut és un segon que no torna. Per això, et presentem la nova APP de Geland.

Una aplicació per smartphones, súper intuïtiva i fàcil d’utilitzar que et permetrà fer totes les teves comandes sense necessitar a ningun dels nostres comercials i sense haver de trucar als nostres operadors telefònics. Amb aquesta aplicació, Geland s’adapta totalment a tu per a què puguis centrar-te en el més important: el teu negoci.

 

En qualsevol moment, allà on siguis, entra a l’aplicació de Geland i sol·licita tots els productes que necessitis. En ella trobaràs tot el catàleg de productes, les últimes ofertes i promocions, i descomptes especials. En 24 hores els nostres repartidors t’entregaran la teva comanda allà on ens ho hagis indicat. Ràpid, fàcil i totalment adaptat al teu ritme de negoci.

 

Gràcies a aquesta aplicació mòbil, les teves comandes s’adaptaran als teus ritmes, a les teves quantitats d’estoc i a les teves idees. Descarrega’t la nostra aplicació, ja disponible a Google Play i a iTunes i oblida’t de les comandes per telèfon. Compra el que necessitis, quan ho necessitis, i despreocupa’t de la resta.