Coneix la iniciativa ‘Restaurantes contra el hambre’

Dècim aniversari de la campanya solidària la qual acumula ja més de 1300 “restaurants bons”

Deu anys fent de bons restaurants, restaurant bons”. Així resum l’ONG Acción contra el hambre la dècada de trajectòria que porta Restaurants contra el hambre, una iniciativa solidària que, com cada any, torna del 15 de septembre al 15 de novembre i que s’impulsa amb l’objectiu de recaptar fons per lluitar contra la desnutrició infantil en el món.

 

Per a tots aquells que no hi hagin sentit parlar, amb la iniciativa els restaurants inscrits en l’acció solidària ofereixen en la seva carta un plat o menú solidari i donen entre 0,50 i 2€ a l’ONG.

 

Per celebrar la llarga trajectòria i el gran suport que ha rebut la causa al llarg d’aquests anys, ara l’ONG ha elaborat una Guia de Restaurants Bons, una guia gastronòmica diferent i molt especial la qual no només ofereix informació sobre bons restaurants, sinó també sobre restaurants bons, els quals destaquen pel seu caràcter solidari i per la seva aportació a la lluita contra la fam.

 

Cada any es convoca als professionals de l’àmbit de la restauració a que participin en la iniciativa, monstrant-els-hi els avantatges que això suposa: afavorit la imatge del restaurant, augmentar la motivació dels empleats per la seva implicació en una bona causa, contribuir a captar i fidelitzar clients, obtenir avantatges fiscals, etc.

 

Perquè tots els restaurants es moren per ser un bon restaurant però alguns, a més, aspiren a convertir-se en un restaurant bo.

 

Trobareu més informació sobre la campanya i sobre com participar-hi aquí.