Friolisa Pomona Iberia a Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019 (Vídeo)

Un resum del que donà de sí la nostra participació a la cita

Del 18 al 20 de novembre, Friolisa Pomona Iberia va tenir el plaer de participar en una de les cites més esperades i de referència en el món de la gastronomia i la restauració: el Fórum Gastronòmic Barcelona 2019, enguany amb més participació que les anteriors edicions i amb la presència de més proveïdors i xefs internacionals.

 

Al nostre stand vam celebrar, de manera ininterrompuda i de la mà d’alguns dels nostres partners, diversos tallers gastronòmics pensats per donar idees i facilitar el dia a dia als professionals del món de la restauració; parlem de la presentació de la brioixeria d’Atrian Bakers, de les propostes vegetarianes de Gastrònoms, del nou Le Carpa’Chaud de Jean Routhiau o de la V gamma en cocktails de Forcevital, entre d’altres.

 

Sortim de fir amb bon gust de boca i sabedors d’haver realitzat una bona feina, tant donant a conèixer els nostres productes com solucions i serveis de valor afegit als clients del ram de l’hostaleria. Aquí trobareu un petit resum de tot allò que donà de sí la nostra estada.

 

A tots els visitants, moltes gràcies pel vostre suport. Ens veiem a la pròxima perquè volem continuar #makinghappychefs!