Primer catàleg de l’any!

El nostre propòsit pel 2020 és continuar oferint-te la millor selecció de productes

El primer post de gener hauria d’estar dedicat a tots els bons propòsits que tenim pel 2020, però enguany hem decidit anar una mica al gra. No volem animar-vos a apuntar-vos al gimnàs o a aprendre anglès, però sí us volem prometre que el nostre propòsit no canvia amb l’estrena d’any nou; volem continuar posant-vos les coses fàcils a la cuina, xefs.

 

Per això sumem nous productes als nostres catàlegs, perquè pugueu ampliar l’oferta i ser més ràpids i efectius en el vostre dia a dia als fogons. També pensem en les millors promocions, aquelles que us ajudaran a que el negoci sigui un èxit. El toc màgic el fiqueu vosaltres, cuiners, el millor producte, corre pel nostre compte!

 

I per a mostra, un botó: el catàleg de productes de gener. La primera novetat important que cal destacar és el nou disseny, pensat per resultar més atractiu i per oferir més informació. Deixant de banda la qüestió visual, seguim omplint-lo dels millors productes, aquest mes amb un especial productes vegans i vegetarians en el qual trobareu les burgers Texas o Beyon, ambdues veganes, i la bolonyesa apta per a un estil de vida vegetarià; et ficarà les coses molt fàcils!

 

No ens oblidem d’altres novetats en l’apartat Peixos i Mariscos, com les anxoves en oli d’oliva extra especial o el seitó en oli d’oliva i vinagre; sabies que es prepara així per mantindre totes les propietats nutricionals d’aquests peixos blaus?

 

Seguim amb novetats en els apartats de Carn, Ingredients (especial menció als nous olis) o pastisseria, I és que, mira que ens agrada tancar-ho tot amb unes bones postres! No et perdis la creppe de Nutella o la brioixeria d’Atrian Bakers, qui ens ajuda a posar-vos les coses fàcils.

 

Consulta ja el catàleg al nostre web.