5 aperitius amb els que sorprendre aquest Nadal

Propostes ideals pels menús de Nadal, Sopars d’Empresa, etc.

Es diu que el Nadal és una època màgica i, tot i que a molts això de l’esperit nadalenc no els hi acaba d’encaixar, si hi ha res que a tothom ens agrada del Nadal és que representa l’excusa perfecta per reunir-se amb aquells que més ens estimem. I què tenen en comú aquest tipus de reunions? Doncs que s’acostumen a celebrar al voltant d’una taula, preferiblement servida amb un ampli i deliciós banquet.

 

I aquí és quan entres tu en l’equació, xef. Perquè el Nadal, pels que treballen al món de la restauració, és sinònim de molta feina, de molta creativitat i també de molta planificació. Planificació, vet aquí la clau perquè tot surti bé. Per això des de Friolisa Pomona Iberia us animem a que us avanceu al Nadal preveient tot allò que necessitareu i contemplant-lo a l’hora de realitzar les vostres comandes.

 

Menús de Nadal, del Dia de Reis, Sopars d’Empresa... Els esdeveniments es multipliquen al desembre i el teu restaurant no dóna a bast. Com podem ajudar-te? Doncs amb l’amplíssima selecció de propostes que hem preparat perquè puguis cobrir aquetes dates amb facilitat i les quals inclouen carn, peix, marisc, postres, productes de V gamma, aperitius...

 

I precisament ens centrem, avui, en els aperitius. Vols sorprendre als teus comensals? T’ajudem amb aquestes 5 propostes súper creatives, versàtils i sobretot delicioses!

 

  • Les croquetes, un clàssic: No poden faltar en cap menú de grup si volem triomfar, són les primeres en volar del plat! Te les oferim de diferent mida i sabors: bacallà i all rostit, boletus, pollastre, ànec confitat, sobrassada i formatge Maó, pernil ibèric, 4 formatges i ceba confitada, dàtils amb bacó, Txangurro i Nyora... Amb què voldràs sorprendre?
  • Natxos farcits: Sí, has llegit bé, farcits! Diferencia’t de la resta i ofereix un tastet deliciós i original. Les clàssiques tortes de blat de moro cruixents però enrotllades i farcides de carbassó, albergínia i pebrots rostits; de pollastre, coriandre i chipotle o cheddar i jalapeño. Una novetat que has de provar!
  • Xupa-xups de porquet o de xai: Una manera diferent de gaudir d’aquestes apreciades carns. Es tracta de productes elaborats amb la millor selecció de porc/xai i arrebossades amb pa ratllat. Es fregeix directament, sense descongelar. Conquistaran als teus clients, t’ho garantim!
  • Piruletes de foie i melmelada: Un tros de deliciós foie amb cobertura de melmelada de maduixa i presentat en forma de piruleta. Una exquisidesa que es desfà a la boca, apta pels paladars més exigents.
  • Broquetes de gambes de tots els colors: són fàcils i ràpides de preparar, tenen una presentació molt atractiva i són ideals també per servir en dinars/sopars tipus còctel, als quals es menja d’empeus. Hi ha broquetes de tot tipus: de llagostins cruixents, de gamba XL, de gamba amb algues, broqueta cruixent de llagostí amb coco i broquet Riz (llagostí cobert d’arròs verd).