Be veggie, my friend!

Nous productes vegans i vegetarians pel teu restaurant

A Friolisa volem ajudar-te a que puguis oferir opcions culinàries per a tots els gustos i també per a tots els estils de vida. Així doncs, i seguint les tendències que dicten el mercat i els estudis de consum, darrerament estem apostant per la inclusió als nostres catàlegs de més productes vegans i vegetarians.

 

El veganismei el vegetarianisme són, més que una dieta, un estil de vida i cada cop hi són  més les persones que es sumen a aquesta filosofia més respectuosa amb el medi ambient i que rebutja la ingesta de productes d’origen animal.

 

Per ajudar-te a poder oferir un ventall de productes més ampli en els teus menús i a la teva carta, aquesta setmana os portem 5 novetats que no us podeu perdre;

 

L’hamburguesa Bonduelle Texas Veggie Burger és la primera, una opció deliciosa que res ha d’envejar a la clàssica burger feta de vedella. Li segueix l’estela la nova Burger Vegetal Beyond, t’agradarà fins i tot si no ets vegetarià! Està molt aconseguida tant pel seu sabor com per la seva textura i és una de les opcions més de moda últimament. Ideal si es combinen amb el panet multicereals.

 

També sumem al catàleg els carbassons farcits amb vegetals, una opció que pot servir-se com a primer o com a segon plat, i la bolognese veggie, la teva aliada a l’hora de preparar plats vegans deliciosos i en un pim-pam.

 

El toc final el fiquem amb el caneló vegetal, fet amb carbassó. Ja el vam presentar al Fòrum Gastronòmic i fa ser un èxit, agradant a tot aquell que el va tastar; és a més una opció de VGamma, així que et continuem posant les coses molt fàcils. #makinghappychefs!