El regal més preuat

Us desitgem un bon Nadal i un feliç any nou

El Nadal és com la pinya a la pizza o com la ceba a la truita de patates: és una època capaç de generar, en general, emocions oposades. Estan aquells que el viuen amb molta il·lusió i alegria i es deixen contagiar per la màgia dels llums, els regals, les rialles de la canalla i l’emoció de les reunions familiars i estan aquells que la viuen amb certa apatia o fins i tot amb nostàlgia, probablement per trobar a faltar a aquells que ja no hi són o als que tenen lluny.

 

I malgrat que una forma de viure el Nadal no és més vàlid que l’altra, aquí som dels que la viuen amb alegria. Amb l’alegria de saber que menjaren el millor pernil, gambes i els torrons que tant ens agraden sense pensar en el demà; amb l’alegria d’abraçar a la família i als amics amb força, tot i que els anem a veure a l’endemà i amb l’alegria d’exprimir al màxim els retrobament i d’emocionar-se de nou amb les històries que s’expliquen a la taula.

 

No escatimis en petons i abraçades, en mostres d’amor; res pot igualar cap altre regal.

 

I en lo referent a allò que es menja, ho tenim tot controlat perquè no et falti de res! De fet l’únic que ens falta és desitjar-vos un bon Nadal i una excel·lent entrada d’any. Perquè els nostres propòsits i motivacions es renoven, però no la nostra essència: fer-te la vida més fàcil, xef. #makinhappychefs i Bones Festes!