Ja pots consultar el catàleg de productes del mes de març!

Tot i que no es coneix ni la data ni el lloc exacte en el qual algú es va prendre una tapa per primer cop a la història, sí han anat circulant, amb el pas dels anys, diverses històries relacionades amb l'origen d'aquest clàssic de la cuina espanyola. Sigui com sigui, les tapes han arribat a convertir-se en tot un símbol d'identitat de la nostra gastronomia, en un reclam turístic i en un imprescindible de qualsevol restaurant.

 

Reinventat i fins i tot enaltit a les altes esferes culinàries, el "tapeo" continua conquistant a cada vegada més persones. Patates braves, truita de gambetes, croquetes de pernil, calamars, aletes de pollastre, seitons amb vinagre... Qui pot resistir-se als clàssics per excel·lència del món de les tapes? Ningú, és clar! Per això pensem que aquest mes tampoc us podreu resistir al nostre catàleg, ja que el mes de març l'hem dedicat a les tapes!


Vols descobrir les ofertes i promocions que hem preparat? Vols veure la millor selecció de productes per a hostaleria i restaurants? No t'ho perdis, consulta'l ja! I recorda, pots realitzar la teva comanda quan vulguis i des d'on vulguis còmodament, a través de la nostra app; descarrega-la aquí!