Nou número de la revista gastronòmica ‘Cata’

Entrevistem al xef Santi Valls, xef de l’Empordà especialista en cuina de temporada, i al Pep Eixmeno, autèntic seguidor de la cuina de proximitat i de km 0

Ja podeu consultar un nou número de CATA, la revista gastronòmica editada per Friolisa amb el propòsit d’apropar als seus clients diferents articles, tendències, novetats i temes relacionats amb la gastronomia i l’hostaleria.

 

Com a cap de cartell d’aquesta nova publicació tenim al Santi Valls, un xef molt reputat a l’Empordà la devoció per la cuina de temporada del qual l’ha convertit en tot un diamant en  brut de l’alta cuina. I si a “Grans Xefs” tenim al jove Valls, a “L’Entrevista” parlem amb el Pep Eixmeno, qui ens explica que cada cop més valora la cuina amb producte de proximitat i de quilòmetre zero, aspectes que caracteritzen les seves propostes culinàries.

 

També us parlem de l’smart food, del fastgood i del tuppercatering pel que fa a tendències gastro; i és que menjar saludable, ràpid i fora de casa ha deixat de ser, per sort, una contradicció gràcies a aquests nous moviments els quals donen resposta a les necessitats dels consumidors.

 

A “TOP Restaurants” visitem la cuina de la xef Carlota Delicatto, qui dirigeix un equip molt especial de 30 treballadors per oferir una cuina basada principalment en la brasa; no et perdis els diferents tractaments de calor respecte als aliments.

 

I també rutes gastronòmiques de cullera, mites sobre l’estèvia, productes estrella com la “vaca vieja”, sabors del món viatjant fins a Cabo Verde i propostes gastro pels teus menús.

 

Es pot consultar aquí.