“Piloteees! Què són de bones!”
No et perdis el nou catàleg de Friolisa, amb especial mandonguilles de porc i boví

Ara que ja tothom deu conèixer en Miquel Montoro, el granger més famós de Ses Illes, i la seva cita cèlebre (“Hòstia, pilotes! Què són de bones!”) dedicada a les mandonguilles, nosaltres ens sumem a la “febre pilotes”. Perquè sí, les mandonguilles estan d’allò més bones, independentment de la recepta que triem per cuinar-les: amb sofregit de tomàquet i ceba, amb patates i sèpia, amb espaguetis a la bolonyesa... Quina gana!
El fet és que aquest mes introduïm al catàleg la mandonguilla burguer de porc i boví a un preu irrepetible! Però no només la pela ens convenç, les mandonguilles són un plat excel·lent, una font de proteïnes de qualitat, fòsfor, ferro i zinc i altre nutrients que aporten vitamines. Suma-les a la teva comanda!
Seguim a la secció de carns però aquesta vegada de la mà d’una novetat: Le Carpa’Cheud 150g Jean Routhiau, un carpaccio amb nom propi! Us permetrà inventar i reinventar la seva recepta segons la temporada, ja que és un producte amb moltes possibilitats! Entre les làmines fines del carpaccio podem ficar vegetals, formatges, etc. Anima el teu menú amb un plat original, amb sabors de la teva terra!
Ens passem a l’apartat de peix però continuem amb novetats, com la pota de pop cuita en el seu suc natural. Diferents preus segons la mida. Quins avantatges presenta? Més saborosa, més tendre i amb una textura única en haver-se cuinat al buit i en el seu propi suc, en un procés de cocció a baixa temperatura; un producte 100% natural, sense additius ni conservants ni colorants; un producte de qualitat amb gran valor nutricional; còmode i fàcil de preparar, sempre llest per servir. També com a novetats, els lloms de salmó amb pell, ideal pels menús!
I continuem posant-vos-ho fàcil a la cuina amb productes de V gama, ideals per sorprendre als clients amb receptes d’avantguarda i de qualitat i sense haver de dedicar molt temps. Per exemple, aquest mes sumem: el “garrón” de vedella amb formatge Idiazábal; el “jarrete” de xai confitat amb fruits del bosc i el “brownie” de bou i setes sobre pa de pessic de vi negre. Us farem venir aigua a la boca!
Pels més golosos també tenim novetats i productes prèmium, com el nous pastís de poma finet, preparat amb pasta fullada 100% mantega, fet que li confereix un toc cruixent i un aspecte daurat. Els discos de poma estan col·locats a ma per respectar la forma tradicional de preparar el producte. No fa falta descongelar-la, ficant-la al forn entre 7 i 10 minuts la tindrem perfecta en un vist i no vist!
I altres entrants, carns, productes de V gamma, ingredients, brioixeria, postres... al nostre catàleg de febrer. No us el perdeu!